sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Puhetta sadhanastaPidimme tänään toisen kundaliinijoogaopettajan kanssa kaikille halukkaille opastuksen aamusadhanaan. Toisin sanoen kerroimme, mitä sadhanassa tapahtuu, mitä siellä tehdään ja miksi. Sitten vielä kävimme läpi mantrat. Koska sadhana ei loppujen lopuksi ole mikään yksinkertainen asia, koko juttuun meni aikaa kolmisen tuntia. Kiinnostuneita oli kymmenkunta. Toivottavasti heistä mahdollisimman moni tulee sadhanaan, jossakin vaiheessa.

Onhan se vähän hassua puhua siitä, mitä sadhanassa tehdään, kun voisi tulla sadhanaan katsomaan. Tosin onhan se hyvä käydä niitä asioita läpi päiväsaikaankin. Eipä itse sadhanassa tule seliteltyä syitä siihen, että miksi tehdään näin ja näin, kun vaan tehdään. Sitä paitsi tuollainen tilaisuus varmasti laskee kynnystä tulla sadhanaan. Jos nyt jollakulla jokin kynnys on.

2 kommenttia:

Sat Miter kirjoitti...

Tottakai ihmisillä on kynnys - aina kaiken uuden tekemiseen. Sinä olet niin konkari tuossa asiassa, ettet muista sitä.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Niin taitaa olla.

Minulla on enempi kynnys uusiin paikkoihin menemiseen kuin uusien asioiden tekemiseen. Toisin sanoen niillä, jotka ovat olleet samassa salissa, ei pitäisi olla mitään kynnystä tulla sinne sadhanaan. Jos siis ovat niin kuin minä, mitä eivät tietenkään ole :)