tiistai 2. lokakuuta 2012

Dementia vai stressiOlin suunnitellut meneväni asioille ja kauppaan heti aamun kundaliinijoogatunnin jälkeen. Muistin tämän suunnitelman melko heti istuttuani kotisohvalle tunnin jälkeen. Iltapäivän kundaliinijoogatunnille en sitten muistanut enää ottaa edes turbaania mukaan. Onneksi mukana oli silkkipashmina, jonka sitten kietaisin päähäni. Olin unohtanut kotiin myös mantralaput, joita lainaan uusille joogaajille jotka eivät mantroja vielä osaa.

Lauantaina minun piti käydä kaupassa aamusadhanan jälkeen. Muistin sen ihan heti, kun siippa kysyi että kävinkö kaupassa. Ei käynyt mielessäkään.

Tiedän kyllä että tällaiset muistihäiriöt ovat minulle ihan tavallinen stressioire. Mutta kun en tunnista ollenkaan olevani stressaantunut. Ja se tässä nyt alkaa vähän stressata, että minulla on tällainen stressioire, mutta ei minkäänlaista stressin tuntoa. Onko siis stressi jo niin paha, että en lainkaan edes tajua olevani stressaantunut. Pitäisikö ruveta vaan tekemään stressinpurkuharjoituksia, niitä kundaliinijoogaharjoitusten valikoimassa on yllin kyllin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kovin tuttua...
Stressi saa aikaan tuollaista, mutta myös se, että on vain yksinkertaisesti liikaa muistettavaa ja tehtävää.
-loomis

hanna o. kirjoitti...

Tuttua on täälläkin. Kyllä se taitaa stressiä olla, vaikkei olo stressaantuneelta tuntuisikaan. Ei muuta kuin muutamaksi päiväksi kaikki tekeminen ja aikatauluttaminen mahdollisimman minimiin. Tosin tuo on tietysti helpommin sanottu kuin tehty, kun siellä kaupassa on kumminkin jonkun käytävä, työt hoidettava, joogatunnit vedettävä yms. Jaksamista!

Jagdev Kaur kirjoitti...

Taisitte olla molemmat oikeassa, Loomis ja Hanna O. Ja se parin päivän pysähtyminenkin tuli ihan järjestämättä, olosuhteiden pakosta.