keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lopun edelläEilen aamulla ei olisi vähempää voinut kiinnostaa kundaliinijoogatunnin pitäminen. Ei huvittanut lähteä tunnille, ei pätkän vertaa. Mutta pakko oli. Ainoa lohtu oli ajatus, että eilinen tunti oli toiseksi viimeinen ennen kuin kyseiset tunnit loppuvat jouluksi. En tiedä johtuiko tympeys siitä, että en ollut kokonaiseen viikkoon pitänyt yhtään tuntia.

Harjoitussarja oli keskivaiheiltaan melko raskas, ja ohjattavia piti vähän patistella jatkamaan ja jaksamaan. Kyllä minä heitä sitten kehuinkin, enkä suotta. Jokainen suoriutui siitä tosi hienosti. Tunti oli loppujen lopuksi tosi kiva, ja tunnin jälkeen minä olin täynnä energiaa ja tarmoa. Suunnittelin jo täyttä päätä ja malttamattomana seuraavan viikon tuntia. Se on sitten tosiaankin viimeinen näiden ihmisten kanssa. On ollut tosi mahtavaa päästä seuraamaan heidän alkutaivaltaan kundaliinijoogan kanssa, ja sitä miten he oppivat ja omaksuvat asioita. Opettaminen on kyllä kertakaikkinen etuoikeus. Vaikka se hetkittäin tympiikin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tauot on aina hankalia. Itselleni on todella haastavaa saada lähdetyksi tunnille vaikka sairastamisen jälkeen. Nytkin on ollut vähän vaikea ja uusi elämäntilanne ja harjoittelu on jäänyt. En saa mitenkään lähdettyä tunnille, vaikka on oikein ikävä sinne. Ja eihän se koskaan kaduta, kun sinne on vihdoin hankkiutunut. -Loomis

Jagdev Kaur kirjoitti...

Niin juuri, ei tosiaankaan kaduta jälkeenpäin. Mutta se lähteminen, se lähteminen :)

vilukissi kirjoitti...

Minä uskon kanssa, että se lähteminen on se suurin juttu siinä, suurin väsyn aiheuttaja. Se on joka harrastuksessa vähän sama juttu, siksi kait niihinkin pitää tulla se joululoma, kevätloma, kesäloma. Ihailen teitä, jotka ohjaatte ja opetatte, aina tulee olla pirteä ja innostunut, saada porukka mukaan. Hattua teille opettajille saamme me kaikki hattua nostaa. (Olipas siinä melkoinen sanajärjestys)

Tea kirjoitti...

Lähteminen on monessakin asiassa se vaikein, koskahan siitä tulisi sellainen automaatio, että sen vain tekisi sen kummempia ajattelematta... Mutta pitäisi aina muistaa se hyvä olo ja energia, mitä sen jälkeen tuntee.

Mie säikähdin tuosta sun otsikosta, että olet lopettamassa tätä kirjoittamista, onnekseni puhuitkin aivan toisesta asiasta. :)

terhi kirjoitti...

uh, sama juttu,ajattelin että nytkö tämä loppuu... mutta oma kokemus tältä viikolta ryhmästäni on, että sieltä oli noin puolet pois paikalta, ja jollain tavalla se vaikutti ohjaajaamme, hänellä oli tarve selittää asiaa parhain päin. Meillä on hyvä vetäjä, eikä hänen tarvitse mielestäni selitellä osallistujien laiskuutta, kyllä se on jokaisen omassa hallussa tuleeko vai ei. Itse innokkaasti ajelen 40 km suuntaansa päästäkseni ryhmään, ja minulla on tunne, että tämä on hyvä juttu. En ole kokenut huikean mullistavia tuntemuksia, eikä tarvitsekaan, mutta tunnen, että tämä lisää omaa hyvinvointia. Riittää mulle. Hyvin.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Anteeksi, taidan tykätä vähän liian dramaattisista otsikoista... mutta postausten otsikoiden keksiminen on välillä tosi vaikeaa :D