perjantai 30. marraskuuta 2012

MyrskyääKääks miten kylmä tuuli, ja pakkanenkin vaan kiristyy. Onneksi tänään ei tarvitse lähteä työpaikalle, sillä on etätyöpäivä. Aamun uutisista päätellen VR ei selviä ihan ilman muutoksia ja peruutuksia päivästä, joten paras onkin pysytellä kotosalla. Tosin kaupassa minun pitää käydä – en varmasti mene kuin lähimpään mahdolliseen – ja iltapäivällä pitää mennä pitämään yksi joogatunti.

Täällä neljän seinän sisällä tulee kuulosteltua kuinka tuuli natisuttelee vanhan talon nurkkia. Tuntuu että osa tuulesta löytää tiensä seinien raosta sisälle asti. Samalla tulee toivottua, että katto pysyy pään päällä eikä lähde lentelemään. Eiköhän se kestä vielä tämänkin myrskyn; se on jo monen monituista myrskyä pysynyt paikallaan. Sellaisia puita, jotka voisivat kaatua talon päälle, ei onneksi oikeastaan ole. No, ehkä yksi on potentiaalinen, jos tuuli oikein yltyy.

Eilen, kun siippa oli etätöissä, oli ollut lyhyt sähkökatko. Toivottavasti mitään kovin pitkää katkosta ei tule, sillä talo toimii ja lämpiää sähköllä, eikä mitään muita lämmitysvaihtoehtoja ole. Kiitos siitä 70- ja 80-luvuilla tehdyille remonteille, jolloin kaikki tulisijat eli vanhat kakluunit on poistettu ja siirrytty paloturvallisempaan sähköön. Jos joskus voitan lotossa, on ostoslistalla tällainen (vaikkei meillä ole yhtä hienoa ja korkeaa salia kuin kuvassa).

1 kommentti:

Loomis kirjoitti...

Pitääpä nyt kirjoittaa kun avasin ihan perinteisesti tiedon koneen. Ei onnistu enää ipadilla viestin kirjoitus edes ilman allekirjoitusta, kurja rakkine. Eilen tarinoin pitkälti, ja sitten viesti vaan katosi taivaan tuuliin. Toivottavasti vika korjaantuu jonkin tulevan päivityksen myötä, niin pääsee taas kommentoimaan.