torstai 13. helmikuuta 2014

Pastillien kaipuuSelvä kevään merkki on se, että on kauhean vaikea pitää tummia vaatteita. Kaipaan värejä ylleni, ja ihmettelen mitä on mielessä liikkunut, kun olen vaatteita ostanut. Miksi kaapista ei löydy enempää hempeitä pastellisävyjä. Tai ylipäänsä muuta kuin mustaa, harmaata tai tummansinistä. No, kyllä punainenkin on liian tumma, jotenkin jouluinen. Onneksi ostin syksyllä alennusrekistä edes sen yhden mintunvihreän neuleen kun tiesin, että tämä pastellisävyjen kaipuu tulee vielä.

Mitään kevättakkia ei vielä voi päälleen haaveilla, sen verran kylmä vielä on. Näihin keleihin paras takki on musta. Huoh. Eikä vaaleanvihreä huivi ja sormikkaat tahdo sitä tarpeeksi piristää. Vaaleanvihreä on kyllä ihana väri; miksi ihmeessä minulla ei ole enempää vaaleanvihreitä vaatteita. Tai vaaleanpunaisia. Kunnon vaaleanpunaisia vaatteita ei ole kaupoissa ollut pitkään aikaan, paitsi viime kesänä oli jo housuja.

Aamuisin seison vaatekaapin edessä, ja totean ettei minulla ole mitään päällepantavaa.

4 kommenttia:

Sat Miter kirjoitti...

Aah, tuttu juttu. Olen alkanut pitämään kovasti valkoisesta väristä, mutta sehän on ihan painajainen näillä likaloska-keleillä. Juuri käytin valkoisen toppatakkini pesulassa, ja nyt sitä ei enää tarvitsekaan mihinkään.
Minusta ehkä vaikeinta tässä vaiheessa vuotta (siis näitä ulkonäöllisiä asioita ajatellen) on se, kun on niin kalmankalpea - siihen väriin ei mikään väri sovi.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Minunkin pitäisi löytää jostain valkoinen takki. Ja jos kohdalle osuisi, niin kyllä ostaisin valkoiset farkutkin. Voisi niitä pestä ja pitää ja pestä.

Minun tyylini valita päällepantavaa on sikäli paljon helpompi, että en juuri katsele peiliin (ja kuinkakohan moni tässä kohtaa tuumaa, että sen kyllä huomaa. Hehee). Pukeudun väreihin sen mukaan miltä ne ja niiden energiat tuntuvat päällä. Valkoinen on helppo ja neutraali valinta, mutta sitäkin tekee mieli tähän vuodenaikaan piristää värikkäällä huivilla. Nyt vaan kertakaikkiaan on värien nälkä.

vilukissi kirjoitti...

Paraikaa minulla on oranssinen pellavamekko, talvitakkini on (kummallisen) vihertävä, nätti väri kyllä...vanhemmiten olen siirtynyt väreihin. Nyt olen sen vasta itsekin huomannut, kun parturini sanoi eilen, että ihanaa nähdä väriä jonkun päällä!

Ystävyys ei ole trendi
se ei seuraa muotia,
siitä ei saa korkoa, eikä eläkettä.
Silti se on elämän paras sijoitus!


Isosti halauksin ystävänpäivää toivottaen

Jagdev Kaur kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää Vilukissi! Ja ihan kaikille muillekin :)