lauantai 21. syyskuuta 2013

Rauhaa, Peace, Om ShantiTänään on YK:n rauhanpäivä. Kai tiesitte, vaikkei sitä kalenterissa luekaan. No en minäkään olisi tiennyt, jos ei asiaa olisi minulle sähköpostitse ihan erikseen kerrottu. Kiitos siitä, nyt tiedän.

Tänään oli myös minun vuoro vetää aamusadhana. Päivän teeman mukaan soitin sadhanamantrat Karta Singhin levyltä Sadhana for the Peaceful Warrior. Ihana levy, se on aina ollut yksi suosikeistani sadhanalevyjen joukossa. Sadhanan jälkeen ihmettelimme, miten paljon kaikkea levy toi mukanaan meidän joogasaliin. Ihme, että kaikki edes mahtuivat sinne: soittimet sellosta lähtien, mantraajat, isot puut täynnä lintuja, ja mitä kaikkea siellä nyt oli.

Rauhallinen meininki on jatkunut koko päivän. Kävelyretki kauppaan, vähän pihahommia, saunomista ja sitä rataa. Kohta siippa alkaa tehdä ruokaa, ja päästään syömään. Ihanaa, todellista laatuaikaa. Päätin keskittää ensi viikon dead-linesta aiheutuvat viikonlopputyöt huomiseen, joten tämä on viikon ainoa vapaapäivä.

Toivottavasti teidänkin päivänne on sujunut rauhaisasti. Ja jos onkin on ollut vilskettä, niin rauha ainakin sydämissänne.

Ei kommentteja: