sunnuntai 27. lokakuuta 2013

AjastinEilisestä teemasta päästäänkin suoraan käytännön asioihin, eli ajastimeen jota kundaliinijoogaharjoitusta tehtäessä tarvitaan. Minäkin yritin aluksi toimia kännykän ajastimen/kellon kanssa, mutta eipä siitä oikein tullut mitään. Joten hankin Sat Nam Versand –verkkokaupasta tarkoitukseen sopivan ajastimen.

 
Verkkokaupassa oman ajastimeni nimi on Yoga Timer Deluxe. Toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut Yoga Timer Asana. Molemmissa on tarvittavat toiminnot, eli ajastimen saa äänettömälle, jolloin merkkinä toimii punainen, vilkkuva valo. Tämä on hyvä toiminto kun ohjaa joogaa. Kun tekee harjoitusta yksin, pitää käytössä olla äänimerkki, ettei tarvitse aukoa silmiä. Ihan hyvä on ajastimessa olla myös kaksi ajanottoa, vaikkei sitä kovin usein tarvitse. Joskus kuitenkin. Lisäksi helppokäyttöisyys on iso plussa, ja helppokäyttöisiä nämä ajastimet todellakin ovat.

Olen nähnyt samaa ajastinmallin myös laboratorion näytteenottohuoneessa. Eli ei niitä ole joogaa varten alun perin suunniteltu. Ajastimen nimi on Oregon Scientific, ja epäilen, että sen voisi löytää myynnistä myös jostakin ihan muualta kuin joogavälinekaupasta.

Niin, ja se sininen laatikko ajastimeni vieressä. Sen olen saanut lahjaksi. Alun perin laatikon sisällä oli koru, jota olen jopa käyttänyt muutaman kerran. Laatikko sen sijaan on jatkuvassa käytössä, sillä ajastin mahtuu laatikkoon hyvin, eikä näin tarvitse epäillä että ajastin piippailee itsekseen repussa.

Ei kommentteja: