keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Tällainen päivä tänäänOlipas raskas ja pitkä työpäivä. Mikään ei oikein mennyt niin kuin olisin halunnut. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että asiat olisivat menneet jotenkin väärin. Hukkasin hyvän tuuleni ja positiivisen asenteen elämään. Alkoi harmittaa ja ärsyttää. Olin kateellinen kaikesta siitä, mitä muilla on, koska minulla ei ole mitään. HETKINEN, eihän se niin mene, hoksasin yhtäkkiä. Minullahan on vaikka mitä. Ja miten se nyt olikaan, haluanko minä oikeasti sitä mitä muilla on. En. No miksi ihmeessä pitää sitten olla kateellinen, jos muut saavat sellaista, mitä minä en edes halua.

Menin suoraan töistä pitämään joogatunnin. Olisi ehkä kannattanut käydä kotona välillä, sillä nyt työpäivä venyi vähän turhan pitkäksi. Alkoi väsyttää, ja sitten en enää jaksanut tehdä muuta kuin plätkyttää miinaharavaa koneella. Aivan turhaa touhua istua töissä pelaamassa. Ei siitä mitään ahkeruuspisteitä saa, että viettää aikaansa työpaikalla.

Onneksi joogatunti oli taas kiva. Enemmän ihmisiä sinne saisi tulla, taas oli vaan neljä. Tosin ne neljä sitäkin innokkaampia. Ehkä jo ensi kerralla väkeä tulee enemmän.

Ei kommentteja: