maanantai 14. lokakuuta 2013

Aurinkoa, valoa, valoa ja aurinkoa & aurinkoaUudessa työhuoneessani on isot ikkunat. Ja voitteko kuvitella, ikkunat ULOS. Vanhan työhuoneen ikkunat kun antoivat rakennuksen keskiosassa olevaan korkeaan tilaan. Eli näin kuilun yli vastapäisen huoneen ikkunoista sisään, mutta en tiennyt satoiko ulkona vai paistoi.

Mutta nytpä tiedän, tänään ainakin paistoi ikkunoista sisään. Ihan piti sälekaihtimet laskea alas. Tai en minä niitä ihan alas asti raskinut laittaa, sen verran vaan, että en ihan häikäistynyt. Viherkasvitkin varmasti joutuvat jonkinlaiseen sokkitilaan, edellisessä työhuoneessa ne kituivat pimeässä kuoleman partaalla, ja nyt niiden hennonvihreille lehdyköille porotti lokakuun armoton aurinko.

Voi kunpa tästä tulisi oikein, oikein aurinkoinen syksy. Kotona aurinkopaneelit nappaavat lämmön talteen, ja töissä on muuten vaan ihanaa kun paistaa.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Aamusiin paistaa työhuoneeseeni aurinko niin kamalasti, etten tahdo nähdä päätteelle mitään, mutta olen oppinut sen ajan istumaan ja siivoamaan pöytääni, kyse ei ole koskaan kuin 5 minuutista...pakko antaa paistaa, ei se enää kauaa silleen rehentele loistollaan, aurinko.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Niin. Hyvin me tätä osaamme arvostaa, tätä harvinaista herkkua, kauniita syyssäitä. Niin tyystin toisenlaisia kun on nähty myös.