sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lempeää ja pehmeääTerveisiä Valkoisen tantran meditaatiosta. Oli tosi hyvä matka monellakin tavalla. Ja itse meditaatio, se oli aivan ihana, pehmeä ja mukava. Se oli sillä tavalla helppo, että monet meditaatioista oli pätkitty ja välissä oli muutaman minuutin taukoja, jolloin saattoi venytellä jalkoja ja muutenkin hengähtää. Eikä ollut mitään erityisen hankalia asentoja, käsien roikottamista pään yläpuolella, tai muuta. Paljon hengiteltiin eri tavoin, ja pidettiin parin kanssa joko kämmeniä vastakkain, tai käsiä muulla tavoin yhdessä.

Meditaation tauolla
 
Kiitos myös parilleni. Vaikka olimme hyvinkin eri kokoisia, sujui meditointi ihan hyvin. Välillä kyllä pelkäsin, että revinköhän itseäni puolta pienemmän ihmisen kädet irti, tai puristanko hänen ranteensa mustelmista sinisiksi. Toivottavasti en.

Nyt väsyttää ihan tolkuttomasti. Laivassa nukkuminen ei ole ihan vahvin lajini. Ja tuntuu, että tämä minun laivani keikkuu vielä, vaikka kuinka yritän olla sitä mieltä että olen jo vakaalla maankamaralla. Keinunta loppuu toivottavasti jo huomenna.

2 kommenttia:

Sat Miter kirjoitti...

Ihana tunnelma välittyy tuosta kuvastakin :)

Jagdev Kaur kirjoitti...

Itse asiassa myös tantran vetäjä, yhdysvaltalainen Satsimran Kaur, totesi ääneen, että onpa täällä lempeät ja pehmeät energiat. Hän epäili, että se johtui Ruotsista, ei niinkään meditaatiosta jonka teimme. Ja se täytyy sanoa, että hän itse ei ehkä ollut mikään lempeyden ruumiillistuma. Siitäkin huolimatta hän oli minusta ihastuttava ja todellakin nainen paikallaan.