sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Harvinaista herkkuaSiippa teki tänään perunamuusia Hälsans Kökin kasvispihvien kyytipojaksi. Muusia meillä ei olekaan ollut, hetkinen… koskaan. Ei ikinä. Milloinkaan. Siis sinä aikana, kun olemme muodostaneet yhteisen ruokakunnan elikkäs kotitalouden.

Hyvää oli ja kaikki meni. Ehkä meillä on perunamuusia vielä toisenkin kerran, joskus. Nuo kasvispihvit ovat ihan vakiokamaa, niitä syödään säännöllisesti.

3 kommenttia:

Sat Miter kirjoitti...

Itsetehty muusi on hyvää. Olisikohan nuo kasvispihvit sellaisia, että nirsohkot teininalut suostuisivat niitä syömään? Ruoanlaitosta on tullut oikea sielun grilli kun itse en halua lihaa ja lapset nyrpistää nenää kasville...enkä oikein tahdo kahta ruokaa päivittäin tehdä.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Juu, hyvää oli. Ilman muuta kannattaa tarjota noita pihvejä nuorisolle. Ne näyttävät erehdyttävästi jauhelihapihveiltä, ja maistuvat ihan hyviltä. Joskus meillä herkutellaan uunissa tehdyillä lohkoperunoilla, noilla pihveillä ja bearnaisekastikkeella - ei mitään kevytruokaa vaan kunnolla rasvaa ja suolaa. Jaksaa sitten niitä vähän terveellisempiä ruokia syödä, kun välillä lataa tuollaisen satsin :)

Kirjuri kirjoitti...

Loomis, Hälsans Kökin tuotteista ovat monet lihansyöjäystävät sanoneet, että eipä erota lihasta maultaan. (Itse en enää 19 vuoden vegestelyn jälkeen muistakaan miltä liha maistuu). Niissä on kuitenkin kananmunaa ainesosana joten ihan kaikki kasvissyöjät eivät niihin koske - mutta nirsot teininalkusi kyllä varmaan :-)