tiistai 21. elokuuta 2012

Logistisia kuvioita


Huh-huh mikä päivä. Ei se raskas ole ollut, mutta täynnä sellaisia logistisia kuvioita, että en uskonut kaiken voivan sujua suunnitelmien mukaan. Olinpas pessimisti, sillä kaikki sujui täydellisesti.

Lähdin heti aamusta junalla uuteen työpaikkaani liittyvään sessioon. Sain tietää koko jutusta vasta viime viikolla, eikä minun olisi ollut mikään pakko mennä sinne. Mutta ajattelin, että kun työt nyt kuitenkin alkavat ensi maanantaina (kääk!), niin on hyvä aloittaa tutustuminen uusiin ihmisiin ja työtehtäviin näin pikkuhiljaa ja pehmeästi laskeutuen. Tosi mukavilta vaikuttivat kaikki, niin ihmiset kuin työtehtävätkin.

Niin, siis aamulla ensin junalla ja sitten taksilla loppumatka, sillä olin menossa aivan vieraaseen paikkaan ja aikaa oli vähän. Ehdin olla sessiossa aamupäivän ja vielä hetken lounaan jälkeen, kun lähdin taas taksilla junalle. Juna tuli kotikaupunkiin onneksi viisi minuuttia etuajassa, sillä minun piti juosta liikuntasalille pitämään kundaliinijoogatuntia. Ehdin sinne hyvin, kerkisin vaihtamaan vaatteet ja järjestellä tavarani hyvin ennen tunnin alkua. Ja mikä hienointa, minulla oli kaikki tarpeellinen repussani, en ollut unohtanut koko päivän välineistä yhtään mitään. Ja lähtiessäni kotia kohti tuli bussi kuin tilauksesta, ja viimeinen pätkä päivän kuljetuksista saattoi alkaa.

Joogatunti oli taas tosi mukava. Paikalla oli nyt jo tuttuja joogaajia, mutta myös uusia kokeilijoita, joista yksi sanoi tulevansa uudestaankin. Hienointa on aina tunnin jälkeen nähdä ne säteilevät, hymyilevät kasvot kun ihmiset suuntaavat koteihinsa. Toivottavasti hymy säilyy heidän kasvoillaan tunnin jälkeen oikein pitkään.

Ei kommentteja: