sunnuntai 19. elokuuta 2012

Viimeinen ponnistus


Nyt on kundaliinijoogaopettajakoulutuksen loppukoe onnellisesti takana. Ihan kauhean vaikea sanoa miten se meni, eli että pääseekö siitä läpi. Täyttä työtä oli koko kolmituntinen pinnistys, sillä vastattavia kohtia oli paljon. Muutamaan pikkukysymykseen jätin vastaamatta, sillä päässä löi ihan tyhjää eikä mieleen tullut mitään järkevää vastausta. Mutta niitä ei ollut montaa.

Toivottavasti saamme nopeasti tietää kokeen tulokset. Monivalintatehtävät tarkastimme itse saman tien, se helpottaa tarkastajan työtä jonkun verran. Mutta oli kokeen tulos minun kohdaltani mikä hyvänsä, joogan opettaminen jatkuu suunnitelman mukaan.

Kävimme yhdessä syömässä kokeen jälkeen, me kokeeseen osallistuneet opettajakokelaat ja meidän opettajat. Vähän haikeaa oli, mutta eiköhän me vielä tavata joogan merkeissä, tai muuten. Niin kovasti toivon.

4 kommenttia:

Lara kirjoitti...

Onnittelut! Pidän peukkuja, että tentti meni läpi. Mutta kait sen voi uusia jos kävi toisin.

Jagdev Kaur kirjoitti...

Kiitos, Lara. Jos tentin reputtaa, niin sitten seuraava vaihtoehto on tehdä kotitentti, joka on jollakin tavalla laajempi ja siksi kuulemma tahtoo jäädä ihmisiltä tekemättä, roikkumaan. Minusta se ei kuulosta ollenkaan huonolta vaihtoehdolta.

vilukissi kirjoitti...

Onnea minultakin tenttiisi. En yhtään epäile, etteikö se ole mennyt hyvin. Olet todella ihailtavan innokas!

Jagdev Kaur kirjoitti...

Kiitos Vilukissi :)